Tak ako, deviataci - WITH OR WITHOUT YOU ?

12.02.2023 14:19
Zo školy

Autor : GCD , Gymnázium Cyrila Daxnera, Vranov nad Topľou

Späť na úvod

Cieľom každého človeka, každej firmy, každej školy, je prezentovať sa v čo najlepšom svetle. Ukázať svoje plusy, prednosti, pochváliť sa novinkami. Z tohto dôvodu i naše gymnázium každoročne organizuje Deň otvorených dverí. Tentokrát to bolo v piatok 3.februára 2023.  

A noviniek sme mali veeeeľa. Už prvá informácia, ktorú sme podali deviatakom zo základných škôl (ktorí, veríme, majú záujem študovať u nás), bola šokujúca: "Vyberte si svoje mobilné telefóny..." Veru, prehliadku školy absolvovali pomocou QR kódov, ktoré im ukazovali cestu k jednotlivým stanovištiam. Tá bola natočená pomocou dronu a zabezpečila, že sa nikto nestratil :)

Aj stanovištia boli pripravené precízne - chemické i fyzikálne pokusy, divadielko v anglickom jazyku, predstavenie našich dobrovoľníckych aktivít, biocukrárnička, kde sa piekli zdravé pochúťky - to všetko nachystané našimi žiakmi a učiteľmi. V jedálni všetkých privítala naša pani riaditeľka, ktorá prítomným podala základné informácie o fungovaní a vybavení našej školy. Za organizáciu ďakujeme všetkým, ktorí pripojili ruku k dielu, za návštevu ďakujeme  deviatakom a ich učiteľom, ktorí prišli, a veríme, že akcia splnila svoj účel a v máji sa s nimi stretneme na prijímacích pohovoroch:)


Fotogaléria k článku