Naša škola z pohľadu deviatačky

16.10.2023 10:10
Zo školy

Autor : Alexandra Hanusková, ZŠ Duklianska ul., Bánovce nad Bebravou

Späť na úvod

Ahojte, milí žiaci! Ako žiačka, čo v tejto škole už posledný rok, by som sa s vami rada podelila o veci, ktoré si najviac na tejto škole vážim. Ako deviatačka si uvedomujem, že čas spoločne trávený s vami sa mi pomaly kráti, tak chcem z neho vyťažiť čo najviac, aby som mohla spomínať potom len v dobrom. Aj preto, sa rozhodla podať Vám moje postrehy takýmto spôsobom.


 Asi najviac si cením pozitívny prístup pánov učiteľov a pani učiteliek, ktorí sa nám vždy snažia vyjsť v ústrety. Všetci vieme, ako dokáže byť školský rok náročný, koľko výziev nás čaká a čo všetko musíme zdolať. Preto ma vždy poteší ľudský prístup pánov učiteľov a pani učiteliek. Tak, ako my si plníme poctivo svoje povinnosti a dodržujeme dohody, som rada, že vždy keď sa dá, nám podávajú svoju pomocnú ruku. Viem, že vždy, mi poradia a viem sa na nich obrátiť. Popri škole sa venujem aj mnohým záľubám a musím sa Vám priznať, taký dobrý kolektív, aký máme v našej triede som ešte nemala. V priebehu minulých rokov som vystriedala naozaj veľa aktivít, kde som sa stretávala s rôznymi ľuďmi, ale aj tak som sa vždy vrátila len k tej mojej triede, s ktorou som si sadla najlepšie. Určite nesmiem zabudnúť spomenúť aj rôzne aktivity, ktoré sú pre nás vždy skvelo naplánované. Od exkurzií, ktoré slúžia ako veľmi zaujímavé obohatenie nášho každodenného školského života, výlety, ktoré nám pomáhajú si oddýchnuť na konci roka, keď splníme svoje povinnosti, až po v neposlednom rade súťaže, ktoré sú vždy pripravené na Deň detí. Veľmi ďakujem všetkým, ktorí rôznymi spôsobmi spríjemňujú naše chvíle trávené v škole. A čo ma ešte tento rok čaká a neminie? Ako prvé nás čaká tradičný vianočný program Jedlička, ktorá je tento rok práve na nás. Určite Vám pripravíme nejaký zaujímavý program.

Moji milí deviataci, po jedličke nás taktiež čaká Venček, na ktorom Vás veľmi rada uvidím, nech sa takýmto pekným spôsobom môžeme poďakovať rodičom a učiteľom za týchto pekných odžitých deväť rokov. Neskôr už príde na povinnosť každého deviataka, Testovanie 9 a prijímačky na stredné školy. Verím, že páni učitelia a pani učiteľky nám pomôžu s prípravou a držím palce spolužiakom, nech oboje napíšu čo najlepšie. Verím, že to dobre dopadne.


A čo Vy? Čo sa páči najviac Vám? Čo také si vážite Vy?