Projektové aktivity počas jarných prázdnin

12.03.2023 16:40
Zo školy

Autor : RNDr.. Nikola Chochrunová, ZŠ s MŠ Ulič

Späť na úvod

Žiaci našej školy nezaháľali ani počas jarných prázdnin. V rámci projektu „Učíme sa navzájom“ podporeného Poštovou bankou, naše pani učiteľky zorganizovali ďalšie vydarené podujatie, stretnutie troch generácií – detí, rodičov a starých rodičov.

Keďže akcia sa konala 8. marca, kedy sa oslavuje MDŽ, naše pozvanie prijali hlavne ženy, s ktorými sme v školskej jedálni podľa receptu našich starých mám pripravovali „baničata“ – tradičné buchty v novom šate, známe v každej našej domácnosti. Po upečení sme buchty zaviezli na ochutnávku klientom Denného stacionára v obci Ulič, kde sa k nám pridali športuchtiví spolužiaci, ktorí medzičasom v školskej telocvični plnili úlohy z ďalšieho projektu „Rozhýbme sa spolu“ podporeného SPP. Aj toto vydarené podujatie potvrdilo, že projekty, do ktorých sa naša škola zapája, sú pre nás všetkých prínosom, a už teraz sa nevieme dočkať ďalších aktivít, ktoré v rámci nich budeme realizovať.

Pri organizácii podujatia nám pomáhali aj šikovné dievčatá z Komunitného centra Kotva, za čo im srdečne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Fotogaléria k článku