Ukončenie zbierky

10.02.2022 21:36
Zo školy

Autor : Natka , SPŠ stavebná a geodetická, Lermontovova, Košice

Späť na úvod

Zdravím všetkých čitateľov !

Chcela by som vám v mene celej redakčnej rady oznámiť ukončenie zbierky pre psí útulok. Zbierku sme vyhlásili v decembri a chceli sme ju ukončiť do Vianoc, ale pandémia nám naše plány prekazila. Celá škola sa presunula zo školských lavíc do svojich izieb a učili sme sa online - práve preto žiaci, učitelia a ani školský personál nemohli priniesť svoje príspevky.

Keď skončili vianočné sviatky a opäť sme sa vrátili do školy, rozhodli sme sa zbierku usporiadať nanovo. Zbierku sme obnovili v čase od 19. januára  do 7. februára 2022. V utorok (8.februára) sme príspevky za pomoci našich rodičov odniesli do útulku UVP Košice.

V mene celej redakčnej rady časopisu Stavbárik by som sa chcela zo srdca poďakovať všetkým, ktorí do zbierky prispeli. Vyzbierala sa celkom slušná kopa hračiek, jedla a textílií, ktoré si určite nájdu v útulku svoje miesto. Psíky sa našej návšteve veľmi potešili a verím, že aj veciam, ktoré od nás dostali.

Verím, že všetky zbierky, ktoré sa uskutočnia v budúcnosti, zožnú rovnaký úspech ako táto a pocit súdržnosti a pomoci v nás bude pretrvávať aj naďalej :)

Fotogaléria k článku