Stále pomáhame

17.12.2020 16:29
Zo školy

Autor : Ivana Drábiková, ZŠ Bernolákova 16, Košice

Späť na úvod

Vaše balíčky už minulý týždeň poputovali k vybraným piatim rodinkám (babka s vnučkou, osamelý otecko so synmi, mamky s chlapcami, rodinka po strate zamestnania kvôli korone). Vďaka Vám však naša práca ale ani zďaleka nekončí.

V týchto dňoch rozvážame po Košiciach pomoc aj inam. Potešili sme balíčkami potravín a hygieny aj pani Zuzku s jej dcérkou Kristínkou (13), dve nádherné, čisté duše, veľmi ťažko skúšané osudom a ľudskou zlobou. Vo svojej skromnosti sa ma mamka Zuzka ticho spýtala, či sa smie podeliť s ľuďmi, ktorí sú na tom tiež zle...... Preto už máme pripravené ďalšie balíčky od Vás pre týchto ľudí, dve rodinky s deťmi (2-8 rokov), kde opäť úradovala z dôvodu aktuálnej situácie strata zamestnania.

Vďaka Vám sa nám podarilo vytvoriť aj veľkú zásielku pre Centrum pre rodinu v Košiciach a veci budú starostlivo rozdelené medzi ďalšie rodiny v núdzi. Balíčky od Vás ešte stále pribúdajú, takže nie sme na konci ani náhodou. Ďakujeme za tých, ktorým ste verte tomu, urobili aspoň trošku život ľahším.

Základná škola Bernolákova 16 a elokované pracovisko Poľov