1,2,3...

25.06.2020 20:26
Zo školy

Autor : Bianka Červená, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

1,2,3...


Prvý moment



Keď so prvýkrát počula, že zatvárajú školy - poviem pravdu - bola som šťastím bezseba. Myslela som si, že budem 2 týždne doma, oddýchnem si od spolužiakov, testov, ústnych odpovedí a aj učiteľov. Myslela som si, že prežijem pokojné 2 týždne doma a budem sa všelijako zabávať. Najprv to aj išlo podľa plánu, no po týždni sa veľa vecí zvrtlo. Prišlo viac úloh, prišli prvé on-line hodiny, prišli "povinnosti". Začala som si uvedomovať, ako mi vlastne celá tá škola chýba - spolužiaci, učitelia a dokonca aj testy a odpovede. Nikdy som si však nemyslela, že sa 2 týždne pretiahnu na dobré 3 mesiace. Vždy ma "strata" školy bolela viac a viac. 


Čo ma prekvapilo tiež?



Keď oznámili, že znovu otvoria školy, nevedela som, či sa mám tešiť alebo plakať. Mala som zmiešané pocity, dokonca som sa bála aj stretnutia so spolužiakmi. Našťastie však prvý deň pre mňa dopadol dobre - veľmi rýchlo sme si na seba znovu zvykli, skvelo sme sa porozprávali..... V prvý deň taktiež nechýbal humor, smútok, zábava a v neposlednom rade šťastie, že sme spolu. 



Zábava aj povinnosti

Nikdy by som nepovedala, že spoločenské hry až tak zblížia ľudí. Nikdy som nebola fanúšikom hier, no za 4 dni strávené len ich hraním som si ich rýchlo obľúbila. Poviem pravdu, nikdy som sa v škole necítila lepšie - (nie je to kvôli tým hrám, máme aj "povinnosti"- veci, ktoré spraviť musíme) ale v triede máme skvelú atmosféru a ja som konečne s ľuďmi, ktorých mám rada.


Páči sa ti článok? Prečítaj si ich viac😃

Sleduj nás na Instagrame (pripravujeme veľa noviniek): https://www.instagram.com/_.rozovinky._/

Sleduj nás na Facebooku: https://www.facebook.com/rozovinky