STUŽKOVÉ SLÁVNOSTI 2019 – očami našich štvrtákov

07.02.2020 21:07
Zo školy

Autor : Karolína Nullasová, SPŠ stavebná a geodetická, Lermontovova, Košice

Späť na úvod

STUŽKOVÁ 4.A

18.10.2019, v Hoteli Centrum, triedny učiteľ: Ing. Eva Kovaříková

Na miesto diania sme prišli v dvojhodinovom predstihu, aby sme si nacvičili program a všetko si pripravili. Stužková zbehla veľmi rýchlo a vydarila sa nad naše očakávania. Slávnosť prebiehala hladko, no v tom eláne sa pozabudlo na donesenie torty, takže sa servírovala až v pondelok v škole aj so zvyšnými zákuskami, ktoré nepojedli pani kuchárky. Alkohol a jedlo boli veľmi dobré, nechýbala ani atmosféra. Poniektorí si na polovicu stužkovej nespomínajú - čo sa tam udialo, to tam aj ostane.

..............................................

STUŽKOVÁ 4.B

23.11.2019, v Ges clube, triedny učiteľ: Mgr. Renáta Palenčárová

Príprava bola chaotická, nestíhali sme nacvičiť celý program, ale veľmi sme sa pri tom bavili. Nakoniec nám to všetko vyšlo, ako sme chceli. Program nám vyšiel výborne. Mali sme tam ľudovky, rôzne scénky a spomínanie na naše detstvo. Stužková presiahla naše očakávania.

.....................................................

STUŽKOVÁ 4.C   

25.10.2019, v Hoteli Košice,triedny učiteľ: Ing. Mária Goňková

Prípravy na našu stužkovú boli stresujúce. Snažili sme sa, aby výzdoba bola tematická (menovky a pod.). Na stužkovej sme sa všetci snažili, aby to bolo čo najlepšie – aby sa to páčilo rodičom a učiteľom a aby sme sa samozrejme zabavili aj my. Pozabudli sme pripraviť pár vecí, ale nakoniec to vyšlo dobre a všetci sme sa spolu bavili až do rána.

Kaja