PODPORTE NÁŠ PROJEKT

02.12.2019 10:14
Zo školy

Autor : Alexandra Ďurišová, ZŠ Dobšinského, Rimavská Sobota

Späť na úvod

Projekt Základnej školy Pavla Dobšinského OÁZA ODDYCHU sa dostal do druhého kola súťaže, kde o úspešnosti rozhodnú Vaše hlasy. Škola získaný grant (5000 €) použije na vybudovanie oddychovej záhrady v priestoroch za 5. pavilónom školy. Táto oáza bude slúžiť všetkým žiakom, ich rodičom, starým rodičom a zamestnancom školy s cieľom:

• zmierniť dopad klimatických zmien,

• vytvoriť miesto, kde žiaci môžu aktívne oddychovať, učiť sa, hrať sa ...,

• naučiť našich žiakov pestovať liečivé rastliny, starať sa o ovocné a okrasné stromy.

Prečo podporiť náš projekt? Dnes v prírode trávime málo času. My sme sa rozhodli priniesť ju deťom priamo do školy. Opäť vzbudiť záujem o ňu, naučiť ich ochraňovať ju , ukázať aké benefity nám ponúka a aké dary nám poskytuje. Umožniť im pochopiť, že ju nemôžeme brať len ako samozrejmosť, musíme jej niečo na oplátku i dať. Veď v každom fungujúcom vzťahu musia byť dvaja. Tak neváhajte a svoj hlas venujte nám. Náš projekt má srdce.

Ako máte hlasovať? Hlasovať môžete prostredníctvom webovej stránky https://www.nadaciavub.sk/komunitne-granty/. Kde na spodnej časti strany kliknete chcem hlasovať. Zvolíte Banskobystrický kraj a kliknete na náš projekt OÁZA ODDYCHU. Zadáte mobilné telefóne číslo, na ktoré Vám príde verifikačný kód, ktorým následne overíte svoj hlas. Verifikačný kód je zaslaný na mobilné telefónne číslo práve raz a má obmedzenú platnosť. Hlasovanie je bezplatné! Hlasovanie sa uskutoční v období od 2.12.2019, 00:00 hod. do 15.12.2019, 23:59 hod.