Život piataka

30.10.2019 17:31
Zo školy

Autor : Paťo Kubala, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

                                                                                                         ŽIVOT PIATAKA

Som Paťo. Práve som dokončil 1. stupeň ZŠ Rozmarínovej. Dúfam, že to nebude až také ťažké na 2. stupni. Cítim sa tu dobre. Píšem tento článok preto, lebo som čerstvý piatak a zaujíma ma, čo ma čaká. Zatiaľ si na slovenčine a matematike opakujeme len veci z 1. stupňa, takže v pohode. Pribudli nám nové predmety, ako sú: obohatenie z telesnej výchovy, finančná matematika, technika, dejepis, biológia, geografia a konverzácia z anglického jazyka. Na každú hodinu sa nám menia učiteľky/učitelia čo je nové a pre mňa dosť nezvyčajné. Dúfam, že to bude ľahké aj na 2. Stupni, no očakávam, že to bude o niečo ťažšie. Čaká nás testovanie piatakov a veľmi sa ho bojím.

 Dúfam, že to nebude až také ťažké.

Ešte som len necelé 2 mesiace piatak a už mám niekoľko zážitkov, ako napríklad:

Pozitívne: Teším sa z toho, že už mám veľmi veľa jednotiek, ktoré som si usilovne nazbieral a v ich zbieraní aj pokračujem.

Negatívne: Niektorých žiakov z béčky preložili do áčky a opačne, lebo v béčke bolo málo dievčat. Kvôli tomu nás poprehadzovali hocijako. Ja si na to pomaly zvykám. Tak čaute a možno sa neskôr ozvem s novými zážitkami.