Medzinárodný deň detí v našej škole

17.06.2021 08:03
Zo školy

Autor : Alžbeta Bukovčanová, ZŠ s MŠ J. S. Neresnického, Dobrá Niva

Späť na časopis

    Nakoľko bol školský rok 2020/2021 pre nás všetkých pre pandémiu veľmi náročný, deti nemali priestor na žiadne spoločné akcie. Preto sme sa rozhodli, že im práve ich výnimočný deň spríjemníme, ako to len najviac pôjde.

     Od rána na deti čakal bohatý program. Starší žiaci druhého stupňa si pre tých menších pripravili prekvapenie v podobe súťaží, ale aby to nebolo obyčajné, prezliekli sa za rôzne rozprávkové bytosti a v duchu danej rozprávky zadávali svojim menším kamarátom rozličné zaujímavé úlohy, za ktoré dostávali sladké odmeny . Každé dieťa na konci dňa dostalo balíček so sladkým prekvapením, za ktorý patrí poďakovanie Rade rodičov.

     MDD pokračovalo aj v ŠKD, kde si pani vychovávateľky pre deti pripravili bohatý program, s ktorým im pomáhali aj starší žiaci. Na deti čakali opäť rozmanité súťaže, v ktorých potrápili nielen svoje telá, ale aj myseľ a museli ukázať svoju šikovnosť obratnosť a zručnosť. Na záver ich čakala aj vytúžená opekačka v areáli školy, kde si deti mohli vychutnať špekáčiky a tiež atmosféru leta.


Mgr. Lucia Polcová

(upravila Mgr. Ivana Sklenková)

Fotogaléria k článku