Predmetové olympiády a naše úspechy

13.05.2020 17:12
Zo školy

Autor : Andrea Grácová, ZŠ Nová Dedinka

Späť na časopis

Okresné kolo olympiády v anglickom jazyku sa konalo 15.1.2020 na Gymnáziu Antona Bernoláka v Senci. Zúčastnil sa Janko Novák z IX.A a dosiahol výborné výsledky. Bol úspešným riešiteľom. Získal až 60 bodov, pričom víťaz mal bodov 67. Gratulujeme!

Matematickej olympiády sa zúčastnili dve žiačky z našej školy. Laura Bánošová z IX.A obsadila výborné 3.miesto. Taktiež nás reprezentovala Sofia Köllnerová z V.A a umiestnila sa na 8.mieste. Obom dievčatám ďakujeme za úspešnú reprezentáciu a zároveň gratulujeme!

Tento rok sme vyslali za našu školu dve žiačky z V.A, aby sa zúčastnili obvodného kola geografickej olympiády v Senci. A teda uspeli veľmi dobre. Anička Jančovičová skončila na 8.mieste a Sofia Köllnerová na 9.mieste, pričom konkurencia bola veľká. Obe žiačky boli úspešné riešiteľky a my im za tento úspech ďakujeme a gratulujeme!

Vyhodnotili sme aj súťaže Všetkovedko a Expert geniality show. Do súťaže sa zapojilo 80 detí z I. stupňa a 33 detí z II. stupňa. Každé bolo odmenené diplomom a perom. V súťaži Všetkovedko sme po prvýkrát zaznamenali obrovský úspech. Bianka Mikelková, žiačka III.A triedy, sa zapísala do Siene slávy súťaže, ktorú reprezentujú najúspešnejší riešitelia. Gratulujeme!