DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ

22.11.2019 14:19
Zo školy

Autor : Anonym , SOŠ dopravná, Školská ul., Trenčín

Späť na časopis

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ 2019

     08. a 09. 11. 2019 navštívilo priestory Dopravnej akadémie v Trenčíne viac ako 500 návštevníkov všetkých generácií. Medzi nimi boli záujemci o štúdium na našej škole, bývalí zamestnanci so svojimi vnúčatami, bývalí žiaci s rodinami, škôlkari, školáci a fanúšikovia dopravy z okolia.

     Lákadlom boli aj železniční modelári z Trenčína, Považskej Bystrice, Prešova, Bojníc, Topoľčian, Liptovského Mikuláša a Bratislavy ktorí premenili telocvičňu na modulové koľajisko. Samozrejme sme prezentovali našu najmodernejšiu odbornú učebňu – Dopravnú sálu, pochválili sme sa automobilovými veteránmi a inými artefaktami, ktoré nám zapožičalo Múzeum kolies Etop. Predviedli sme prácu vysokozdvižného vozíka od firmy Linde Material Handling SR s.r.o. Trenčín a aj nákladný automobil z Autoškoly Horňák Trenčín.

     Možnosti vysokoškolského štúdia odprezentovala Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne a Žilinská univerzita v Žiline. Svoje stánky mali aj zamestnávatelia našich absolventov – Železnice Slovenskej republiky, Železničná spoločnosť Slovensko a.s. a Železničná spoločnosť Cargo Slovakia a.s. Nechýbali ani zástupcovia zriaďovateľa školy – Okresný úrad v Trenčíne. Na neformálnej diskusii o budúcnosti školy a spolupráci so zamestnávateľmi, ich potrebami a požiadavkami sa zúčastnili nielen odborníci z hore uverených spoločností, ale aj z Únie dopravy, pôšt a telekomunikácií SR, AŽD a.s. Bratislava, Signal Projekt s.r.o. Brno a Inoma Comp s.r.o. Liptovský Hrádok.

    O úspech akcie sa zaslúžili aj sponzori COOP TRENPEK s.r.o. Trenčín, Ing. Lazhar Hassouna – Halimex Trenčín a Jakub Ilavský s.r.o. Trenčín. Ďakujeme všetkým, ktorí akciu pripravili a zrealizovali, aj všetkým tým, ktorí prišli na Deň otvorených dverí. A pre tých, ktorí to nestihli, platí trvalá pozvánka – naše dvere sú pre Vás otvorené každý pracovný deň od 8.00 hod do 15.00 hod.

P.S.: NASLEDUJÚCE DOD SA BUDE KONAŤ 13. -14. 11. 2020!!! :) :) :) 
P.S.2: Link na video: https://www.youtube.com/watch?v=2mGqGjx0jz4&feature=emb_title