Halloween v našej škole

13.12.2019 11:05
Zo školy

Autor : Lucia Drábová, ZŠ Tatranská Lomnica

Späť na časopis

Dňa 29. októbra sa v našej škole uskutočnila halloweenska párty. Už tradične sa jej organizácie ujali deviataci. Najprv sme sa všetci stretli v telocvični, aby sme si mohli prezrieť všetky tie strašidlá a rôzne príšerky. Nasledovala krátka prehliadka, počas ktorej si masky mali príležitosť zatancovať.

Porota, na čele s pani riaditeľkou, následne vybrala tie najstrašidelnejšie a najoriginálnejšie kostýmy. Odovzdávali sa aj odmeny za najlepšiu výzdobu triedy či najkrajšie vyrezané tekvice. Neskôr sa jednotlivé triedy vybrali hľadať poklad pomocou indícií ukrytých v triedach. Žiaci však pre to, aby získali indíciu, museli niečo urobiť.

V triedach už čakali deviataci s rôznymi zábavnými súťažami. Masky museli prejsť cez „ježibabinu kuchyňu “, zašpiniť si ruky od želatíny alebo rozmotať kamaráta, ktorý sa premenil na múmiu... každá trieda však všetky tieto nástrahy zvládla. Na konci všetky triedy čakala sladká odmena. Následne si halloweenske masky zatancovali na diskotéke a prežili zábavné chvíle pri hrách v telocvični.

Myslím si, že tohtoročný halloweensky večierok sa vydaril a žiaci prežili príjemný večer plný krásnych zážitkov.