Ako sa to začalo

17.05.2021 08:48
Zo školy

Autor : Katarína Hrustičová, ZŠ s MŠ Ulič

Späť na články autora

Naša škola mala kedysi dávno svoj školský časopis, ktorý vydávali učitelia a žiaci v tlačenej forme priamo v škole. Neskôr však z rôznych dôvodov časopis  zanikol. Odvtedy ubehlo veľa času, školu navštevujú noví žiaci a učia v nej noví učitelia. Pár nadšencov sa ujalo myšlienky znovu začať tvoriť nový školský časopis. Keďže nastala doba covidová, naše plány sa zbrzdili a príprava časopisu sa spomalila. Ale teraz už sme pokročili. Hurá ....máme názov a logo časopisu.

Návrhy na názov vymýšľali žiaci na I. stupni. Tie najlepšie názvy postúpili do hlasovania, v ktorom naši učitelia vybrali Škola v Poloninách. Žiaci 8. ročníka sa pustili do vytvárania návrhov na logo časopisu. Vytvorili veľmi pekné logá, z ktorých bolo ťažko vybrať to najlepšie. Znovu hlasovali učitelia a vybrali logo, v ktorom je znázornená sova, budova našej školy a časť krajiny nášho národného parku Poloniny.

Dúfam, že žiaci ostatných ročníkov sa tiež zapoja do tvorby nášho nového časopisu a budú prispievať svojimi článkami, obrázkami, básničkami, komiksami, reportážami, úvahami, či správami zo života našej školy a tiež zaujímavostí z nášho regiónu.

Prvé príspevky sa už pripravujú a čoskoro budú zverejnené.

Želám nášmu časopisu veľa krásnych príspevkov, tvorivú náladu všetkým autorom, prispievateľom a čitateľom príjemné čítanie.

Fotogaléria k článku