AVENGERS INFINITY WAR

20.06.2019 12:38
Zábava

Autor : Erik Franciška, ZŠ Komenského, Trebišov

Späť na úvod

AVENGERS INFINITY WAR Film Avengers (2018)

Nekonečná vojna – má jednoznačný cieľ – vybičovať fanúšikov do ešte vyššej úrovne. Vo filme vystupujú rôzni hrdinovia z rôznych galaxií, bojujú proti silnému súperovi - Thanosovi. Thanos hľadá šesť kameňov večnosti. Keď zozbiera všetky kamene, nastane KATAKLYZMA. Thanosove metódy sú drastické, keďže je to bezcitné monštrum, nepozná zľutovanie. Chráni ho zlaté brnenie. Kvôli svojmu cieľu obetuje čokoľvek a nemá rešpekt voči nepriateľovi. Thanos vlastní zázračnú rukavicu, do ktorej vloží šesť magických kameňov. Kvôli jednému kameňu neváhal zhodiť z útesu ani svoju dcéru.

NEDOSTATKY FILMU: diváci sa nedočkali silného emocionálneho záveru, keďže väčšina fanúšikov čakala, že avengeri porazia mocného súpera Thanosa, ale nestalo sa tak. Nakoniec Thanosa neporazili a získal všetkých 6 kameňov. Zdĺhavé dialógy. Vo filme sa humor použil na nesprávnom mieste.

PLUSY FILMU: medzi kladné stránky patrí skvelá akcia, niekoľko podarených vtipov. Dej sa vôbec nespomaľuje, ale vždy sa rozvíja paralelne niekoľko dejových rovín.

Erik Franciška