Vtipy

24.03.2024 10:29
Zábava

Autor : Alžbeta Bukovčanová, ZŠ s MŠ J. S. Neresnického, Dobrá Niva

Späť na úvod

„Tak čo, dievčatko, čo by si chcela? ” pýta sa predavačka. „ Chcela by som čokoládu, ale mama ma poslala kúpiť chlieb.


” Peťko sa pýta dedka: „Dedko, máš zuby? ” „ Kdeže, vnúčik, nemám. ” Peťko okamžite zareaguje: „ Dobre, dedko, tak mi podrž môj chlebík .”


„ Mami, mami ! ” kričí malá Evka. „ Deti majú rozprávať, len keď sa ich dospelí na niečo opýtajú ! ” hnevá sa mama. „ Tak sa ma rýchlo spýtaj, či nekypí mlieko !


” Stretnú sa dve korytnačky a jedna nemá pancier. Tá druhá sa jej pýta: „ A tebe sa čo stalo? ” „ Ááále, utiekla som z domu.


” Na policajnej stanici zvoní telefón. Policajt to zdvihne a hovorí: „ Dobrý deň, čo sa deje? ” Z telefónu sa ozve: „ Mám v dome mačku! ” „ Dobre, dobre, nekričte! Je to len mačka, tak ju vyhoďte von, pani! ” „ Ja nie som pani, ja som papagáj !


” Po príchode domov sa otec pýta syna: „A čo zaujímavé ste sa dnes učili?“ Syn: „ Nooo, na chémii sme sa učili ako vyrobiť výbušninu.“ Otec vyzvedá aj ďalej: „ A čo budete robiť v škole zajtra? ” Syn: „V akej škole?“


Miško hodnotí svoje prvé dni v škole a hovorí rodičom: „Tá naša učiteľka vôbec nič nevie. Stále sa nás niečo vypytuje!“


Učiteľ sa pýta žiakov: „Kto z vás mi vie vysvetliť, prečo pri búrke vidíme najskôr blesk a až potom počujeme hrmenie?“ Prihlási sa Janko: „Pán učiteľ, to je preto, že oči máme vpredu a uši až za nimi.“


Babka spadne z 13. poschodia. Postaví sa omráčená a opráši sa. Okolo sa nahrnie hŕba ľudí, medzi nimi aj policajt a ten sa babky pýta: „ Babka, čo sa tu stalo? ” „ Ja ti neviem synak, ja som teraz prišla. ”


Pripravila Mgr. I. Sklenková