Vtipovisko

28.03.2023 20:03
Zábava

Autor : Alžbeta Bukovčanová, ZŠ s MŠ J. S. Neresnického, Dobrá Niva

Späť na úvod

    Mamička skúša prváka z hlások: "Na aké písmenko sa začína slovo prasiatko?" Prvák na to: "Na písmeno P." Mamička: "A čo má prasiatko na konci?" Prvák: "No predsa chvostík!"


Dom v plameňoch, otec a syn nemo hľadia: - Myslíš, oci, že tá praženica už bude hotová?


Miško sledoval večer v televízii hokej a zaspal. Ráno ho mamička budí: - Vstávaj, je sedem desať! - Nehovor! A pre koho? - pretiera si Miško oči.


Sedia dvaja severoamerickí Indiáni v lese, keď zrazu nad stromami zbadajú dymové signály. - Čo je to? - pýta sa mladší staršieho. - Niečo dôležité? - Ani nie. To je iba reklama.


Ku Škótovi prišiel na návštevu kamarát. Škót mu vraví: "Prepáč, nečakal som ťa. Mám tu zimu, lebo som zakúril iba pre jedného."


Na futbalovom zápase kričí fanúšik na domáceho hráča: - Miro, hraj, alebo si kúp lístok!


Tigrica napomína svoje mláďa, ktoré naháňa vydeseného domorodca po pralese:- Koľkokrát ti mám hovoriť, že s jedlom sa nehrá?!


Mame muche sa narodila malá mucha. Dnes bol veľký deň, lebo malá mucha išla na svoj prvý let. Po lete sa jej mama mucha pýta: ,,No ako bolo?" Malá mucha jej odpovedá: ,,Bolo super! Všetci mi tlieskali!"


Na horskej chate si pán Gombík pochutnáva na guláši. Tu k nemu príde chatárov bernardín a nejako zvláštne ho pozoruje. - Pán chatár, prečo na mňa ten pes tak zlostne pozerá? - Vy by ste tiež pozeral, keby vám niekto jedol z vašej misky.


Pripravila Mgr. I. Sklenková