KUCHARÍK O PREBIEHAJÚCEJ SEZÓNE: ZÁPASY SÚ ČORAZ VYROVNANEJŠIE.

28.03.2023 18:17
Šport

Autor : Juraj Brunčák, Gymnázium Ivana Kupca, Komenského, Hlohovec

Späť na úvod

TÍM FC SPARTAK TRNAVA U19 SA MOMENTÁLNE V LIGE NACHÁDZA NA PIATEJ PRIEČKE.

Futbalová súťaž 1. LSD U19 sa momentálne nachádza v zimnej prestávke. O jej priebehu sme sa porozprávali s hráčom FC Spartak Trnava Samuelom Kucharíkom.

Prehupli sme sa do druhej polovice sezóny. Aké sú tvoje pocity s doterajším priebehom? S čím si spokojný a s čím, naopak, nie si?

Určite by som to hodnotil pozitívne, doposiaľ, aj keď sú tam priestory na zlepšenie. Spokojnosť je určite, proti silným súperom sme nazbierali veľa bodov, ale, naopak, sme stratili zbytočne u tých slabších. Cez zimu sme si skúšali novú taktiku, s ktorou chceme vybehnúť do jarnej časti, tak uvidíme, ako to dopadne.

Zimné prestupové okno sa otvára. Máte vyhliadnutých nejakých hráčov, ktorých by ste chceli získať?

Tak, ja osobne tréner nie som, takže o tom nerozhodujem, ale myslím si, že momentálne sme spolu veľmi dobre zohratí, takže káder sa podľa môjho názoru nebude nejako rozširovať.

Ďalší zápas Vás čakajú hráči Zlatých Moraviec. Máte nejakú špeciálnu prípravu na nich alebo sa zatiaľ venujete ešte kondičným prípravám?

Zimnú prípravu sme mali rozdelenú na dve časti. Prvá časť bola silovo - kondičná a momentálne sme už na tej taktickej, keďže liga sa blíži. Na Zlaté Moravce sa pripravíme ako vždy na ligový zápas. Pozrieme si videoanalýzu a skúsime potrestať slabé stránky v ich hre.

Si momentálne najlepší v počte asistencií. Myslíš si, že si udržíš túto štatistiku aj naďalej?

Spravím všetko pre to, aby som to udržal a ešte aj vylepšil.

V minulej sezóne ste skončili v TOP3. Chceli by ste tento výsledok znovu zopakovať?

Áno, ak hráte za Spartak Trnava, musíte mať tie najvyššie ciele, takže TOP3 je pre nás minimum, čo by sme chceli dosiahnuť.