Tipy na koncoročný výlet

24.06.2019 18:10
Zábava

Autor : Natália Mičúchová, ZŠ s MŠ Školská, Kamenná Poruba

Späť na úvod

Výber správneho koncoročného výletu je jednou z najťažších problémov nás žiakov a aj učiteľov. Vždy sa nájde niekto, kto je nespokojný. V lepšom prípade sa nejaký ten vyhovujúci výlet nájde, no v tom horšom prípade to skončí nejakou opekačkou. Opekačka je super, no ako koncoročný výlet určite nie. V tomto článku vám ukážem pár tipov na výlet, ktoré určite stoja za to. Kto vie, možno sa rozhodnete pre jeden z mojich návrhov.

Obrovo


Obrovo je zábavný park pre deti, v ktorom zažijete kopec zábavy. Nachádza sa v Čutkovskej doline pri Ružomberku. Žije tu aj obor Čutko, ktorý sa tu narodil a v súčastnosti tu býva. Obor Čutko je vymyslená postava, ktorá má malým deťom spríjemniť pobyt v parku.

Zábavu tu nájdete v podobe streľby z luku, obrovej žinky, pastelkovej dráhy, splavu Váhu, trampolín a streľby zo vzduchovky. Pre oddych sú tu tvorivé dielne, kresliaci kútik a veľké 3D šachy.


Vstupné: 4€ za 1,5 hodinový vstup.


Zdroj obrázka: slovago.sk


Tricklandia


Zábavná atrakcia v Starom Smokovci, ktorá je plná optických ilúzií a trick-artu. Počas 50 minútovej prehliadky zažijete kopec srandy a uvidíte mnoho záhad a ilúzií, ktorých budete mať na konci prehliadky plnú hlavu. Môžete tu stretnúť bosorku, ktorá vás drží v svojej čarovnej guli, alebo sa môžete ocitnúť v komore, ktorá je celá naopak a veľa iného.


Vstupné: deti do 15 rokov: 6€, dospelí: 9€



Zdroj obrázka: tricklandia.sk


Zveropark


Zveropak je ZOO, ktorej čarovné rozprávkové prostredie očarí kohokoľvek. Návšteva Zveroparku nie je len bezduchým obzeraním si zvierat, ale aj prechádzka iným svetom. Nachádza sa tu neveľký nádherný vodopád, pod ktorým sa nachádza jazero plné rýb, ktoré si je možné chytiť a dokonca aj ugrilovať. Pre menej šikovných je tu aj priestor pre opekanie vlastných klobások či slaniny. Čerešničkou na torte je to, že zvieratká si môžu návštevníci pohladkať v “hladkacom kútiku”. Okrem všetkého je jednou z atrakcií aj streľba z praku.


Vstupné: deti do 15 rokov: 4,50€, dospelí: 7€



Zdroj obrázka: travelguide.sk


Action Park Čuňovo


Zábavný park plný atrakcií, počas ktorých zažijete veľa akcie a adrenalínu. Zabaviť sa môžete v lanovom centre, počas zorbingu či paintballu. Pre milovníkov adrenalínu je tu aj bungee trampolína a terénne štvorkolky. Taktiež si tu môžete vyskúšať segway a zahrať plážový volejbal či futbal.


Vstupné: podľa výberu atrakcií


Zdroj obrázka: sdetmi.com