Dovolenka na Malte

17.12.2021 08:26
Zábava

Autor : Alexandra Šestáková, ZŠ Tatranská Lomnica

Späť na úvod

Jedného pekného rána som vstala, poumývala sa, poobliekala a prichystala trochu inak ako zvyčajne. Čakal na mňa výnimočný deň! Odlietali sme na dovolenku na Maltu. Všetko bolo pripravené na ďalekú cestu, a tak sme mohli vyraziť...

Cesta na letisko nám ubehla veľmi rýchlo. Na letisku sme si počkali na náš let, ktorý trval približne 2 hodiny. Let bol pokojný a my sme čoskoro pristáli na Malte. Keď sme vystúpili z lietadla, bolo nám strašne horúco. Prevzali sme si našu batožinu, požičali si auto a vyrazili na cestu, aby sme sa ubytovali. Náš hotel bol nádherný, v tvare pyramídy. Hneď, ako sme sa ubytovali, zahlásila som: „Ideme sa kúpať!“. Nemohla som sa dočkať, ako sa ponorím do priezračného tyrkysového teplučkého mora... Rodičia, samozrejme, súhlasili, lebo to teplo sa už naozaj nedalo vydržať.

A tak dni plné slnka a prekrásnej morskej scenérie pomaličky ubiehali a náš pobyt sa akosi rýchlo priblížil ku koncu...

Dovolenka na Malte prebehla výborne. Za tých pár dní, ktoré sme tam strávili, sme prešli takmer celú Maltu. Ale všetko pekné sa raz končí. A tak skončila aj naša dovolenka na tomto čarokrásnom ostrove. Keď sme odlietali, prišlo mi smutno, že nemôžeme zostať dlhšie... Let domov prebehol bez problémov. Pristáli sme bezpečne. Na túto dovolenku nikdy nezabudnem!