Dream Day

23.11.2020 09:44
Zábava

Autor : Bianka Červená, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

DREAM DAY


Momentálne je väčšina z nás znovu zatvorená doma. Nemáme veľa možností, čo robiť. No, keď už príde víkend, na výber nemáme......len si ho PORIADNE UŽIŤ!

Ja som svoju sobotu prežila s mojimi domácimi zvieratkami 😀. Mám nápad! Čo keby sme si dali hádanku? Trúfnete si uhádnuť, aké sú moje domáce zvieratká? Aby to bolo fér, dám vám pár pomôcok.
 - patrí do skupiny hlodavcov
 - je malé
 - nie je to škrečok
 - prišli k nám cez more

Tak čo myslíte? Čo je to za zvieratko?😘 (odpoveď nájdete na konci článku😉)

Ráno som si tradične pustila hudbu. Bola som veľmi šťastná, že je už víkend aj keď týždeň bol o deň kratší. Po raňajkách som si užila skvelú hodinu španielčiny. Vedeli ste, že v Barcelone sa nachádza reštaurácia, kde majú hostia pri jedení zaviazané oči? A  dokonca ani nevieš, čo dostaneš na tanieri! V reštaurácii obsluhujú len slepí čašníci. Ževraj je to neskutočný kulinársky zážitok ❤. Po vypočutí rozprávaní o chutných jedlách som poriadne vyhladla, takže som si išla dať obed. Hneď po obede som sa vybrala von nadýchať sa čerstvého vzduchu. Keďže svietilo slnko a bolo pekne, rozhodla som sa, že dám von na trávu moje domáce zvieratká, aby sa napapali. No samozrejme, neodolala som a jedno zvieratko muselo na papanie počkať. Pustila som hudbu a začala s ním tancovať a spievať😅. Keď som videla, že ma zvieratko už nedokáže počúvať, dala som ho dole na trávu, aby sa napapalo a malo odo mňa pokoj😂. Takto som strávila celé poobedie. Večer som pokračovala v nedokončenej doobedňajšej práci. Pozrela som si pár španielskych rozhovorov. Neskôr som ešte musela preložiť na spev jednu španielsku pesničku a musím sa pochváliť, podarilo sa mi to bravúrne😊. 

A tu je očakávaná odpoveď. Moje domáce zvieratko je morské prasiatko. A nie je len jedno, je ich až päť. Zoznámte sa s nimi🙂

Goldy:

Loren aj keď jej prezývka je Lu od mena Lucrecia:


Aurora (moja snehová kráľovná🥰):


Tami: (nenašla som fotku,, kde by bola sama, ale hádam ju spoznáte...je priamo vedľa Aurory)



Toto boli naše baby a teraz náš gentleman - Mia🤣 (keď sme mu dávali meno, nevedeli sme, že je chlapec):






Páči sa ti článok? Prečítaj si ich viac😃

Sleduj nás na Instagrame (pripravujeme veľa noviniek):  https://www.instagram.com/_.rozovinky._/
Sleduj nás na Facebooku: https://www.facebook.com/rozovinky