OZZY sa zamiloval

13.05.2020 13:10
Zábava

Autor : Ema Kusá, ZŠ Gejzu Dusíka, Mierová, Galanta

Späť na úvod

OZZY sa zamiloval

Ahoj!

Z môjho predchádzajúceho príbehu (OZZYHO prechádzka) asi vieš, že nasadiť postroj OZZYMU nie je vôbec ľahké. No však teraz je všetko inak! Neveríš? Tak si prečítaj tento príbeh.

Keď som prišla zo školy domov, OZZY stál nedočkavo pred dverami s postrojom v papuľke. Vieš, odkedy sa chodíme prechádzať s mojou kamarátkou Melindou a jej sučkou LUCIE (čítaj LUSY) všetko je inak. Ako každý deň sme sa stretli pri parku. Keď sme prišli k lavičke, sadli sme si a začali sa zhovárať. - Tak ako, pustíš dnes OZZYHO? - spýtala sa Melinda. Vieš LUCIE je poslušná. Vlastne opak OZZYHO. - No ták! Veď je tu LUCIE. Bude len pri nej,- nahovárala ma Melinda. -Tak dobre! - zvolala som. OZZYHO som pustila. A naozaj! OZZY bol len pri LUCIE! - Ja odpadnem! - povedala som. - No vidíš! - povedala Melinda. Keď bolo 15:30 pobrali sme sa domov. Kvôli úlohám. Melinda zavolala: - LUCIE! Ku mne! - A LUCIE prišla. No neuveríš, OZZY za ňou! Keď sme odchádzali z parku, OZZY za LUCIE strašne kňučal. Asi takto: - Mmmmmmmmmm! 

V noci som sa zobudila na to, ako OZZY kvílil a pozeral von z okna. Keď som sa pozrela tiež, uvidela som ako LUCIE venčí Melindina mama. - Jasné, už to chápem! OZZY ty si sa zamiloval! - vykríkla som, ale tak aby to nikoho nezobudilo.

Na ďalší deň som to povedala Melinde. - Tomu neverím! - povedala mi Melinda. - Ale áno, - dodala som. A tak sa z ďalších prechádzok stali rande. Asi na 18. dal OZZY LUCIE krásny konárik. - Je to oficiálne! - povedala som. A na to Melinda: - Tých rozdelí len smrť.

Keď sme prišli domov, OZZY si celý zasnený ľahol a zaspal. Vieš, možno raz z toho bude svadba a  možno aj milé a roztomilé šteniatka. Veď kto vie...

Simi :-)