Termálne kúpalisko Horné Saliby

21.04.2020 14:19
Šport

Autor : Laura Repková, ZŠ Gejzu Dusíka, Mierová, Galanta

Späť na úvod

Termálne kúpalisko Horné Saliby sa nachádza na odbočujúcej ceste na adrese: 925 03 Horné Saliby 1203, smerom na Horné Saliby. Kúpalisko je momentálne zatvorené z dôvodu ochrany pred šírením Covid - 19. Bežná otváracia doba: 10:00 - 21:00. 

Termálne kúpalisko obsahuje bazény vonku: 1 detský bazén, 2 veľké bazény pre dospelých a deti vyššie ako 125 centimetrov. Pre nižšie a neplavecké deti budú lepšie rukávniky alebo plávacie koleso :) Ďalej modrý tobogán, na ktorý sa nastupuje po točitých schodíkoch, a potom sa spúšťaš dole do "mini tobogánového bazéna" z ktorého musíš potom rýchlo vyplávať pretože do teba môže naraziť nejaký človek... Preto si na tobogán doporučujem vziať potápačské okuliare :) 

V ponuke je aj jedlo, ktoré sa predáva v bufete hneď pri tobogáne (majú aj nanuky, nápoje ako Kofola, Mirinda a Sprite, nielen Hot Dog a hranolčeky :D).

Je tam aj ďalší detský bazén so šmykľavkou, teplota vody do 30 stupňov a ďalší detský bazén do 6 rokov, šesťhranný.

Nachádza sa tam aj trávnatá plocha, kde si v pokoji môžte dopriať aj rodinný piknik.

A nakoniec budova, v ktorej sú tiež bazény, ale aj wellnesy nad 30 stupňov. Ďalej sa tam nachádzajú masáže a odpočinkové lehátka. Úplne fajn nápad na mega teplú dovolenku. Bŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕ...
Prikladám aj video, ktoré nie je moje: 

https://www.youtube.com/watch?v=nbLrAZsdUAs - zvnútra       

zvonka:  https://www.youtube.com/watch?v=t7qYhDDvTVo





Fotogaléria k článku