Tiktok hviezdy

05.03.2020 14:15
Zábava

Autor : Valentína Burganová, ZŠ s MŠ Ľubochňa

Späť na úvod

                                     TikTok
Je to mobilná aplikácia na nahrávanie15 až 60 sekundových videí. Môžete tam nahrávať rôzne tanečné videá, slowmotion, challenge, lipsync... Na TikTok môžeš vydávať svoje vlastné videá a aj pozerať videá druhých, ktorí zverejnili svoje videá.V roku 2018 TikTok odkúpila vtedy svetovo známejšia spoločnosť Musical.ly. Táto aplikácia pôvodne umožňovala prespievať krátke hudobné videá, formou tzv. lip sync. Dnes už to nie je len o prespievaných pesničkách a vtipných videách. Užívatelia TikToku zdieľajú všetko.Na TiktoKu sú hlavne mladí ľudia do 24 rokov, ale postupom času sa tento vekový rozdiel mení.
 

Payton Moormeier
Je mladý a slávny tiktoker. Pochádza z Ameriky. Má 16 rokov. Má jednu staršiu sestru Faith Moormeier, ktorá má 18 rokov. Payton má aktuálne 10 miliónov odoberateľov.

Avani Gregg
eo to mladá slávna tiktokerka. Má 17 rokov. Má dve sestry Shanti a Priya. Avani je momentálne vo vzťahu s Anthony Reeves. Avani má aktuálne 10.5 milióna sledovateľov.

 Addisom Rae Easterling 
Je mladá a slávna tiktokerka. Má 19 rokov. Narodila sa 6.októbra. Má dvoch mladších bratov. Je kamarátka s Charli Damelio a Chase Hudson a Dixie Damelio. Addison má aktuálne 15.6 milióna sledovateľov.

Charli D'Amelio    
Je to jedna z najmladších amerických tiktokeriek. Má 15 rokov. Má jednu staršiu sestru Dixie Damelio. Charli je najslávnejšia tiktokerka. Má vyše 26 milióna sledovateľov. Predtým, ako sa stala tiktokerkou, bola veľmi úspešná tanečníčka. Momentálne je vo vzťahu s Chase Hudson.

Dixie D'Amelio
Je americká slávna tiktokerka. Má 18 rokov. Narodila sa 21. augusta. Má jednu mladšiu sestru Charli. Má aktuálna 10,2 milióna sledovateľov.

Chase Hudson
Je  to slávny americký tiktoker. Má 17 rokov. Narodil sa 26. 6. Nemá žiadnych súrodencov. Momentálne je vo vzťahu s Charli. Má 12.6 sledovateľov.