"Čierna diera, vieš"

21.01.2020 14:56
Šport

Autor : Lili Takácsová, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

"Čierna diera, vieš"

    Dnes – 16.10.2019 sme mali telesnú, ako každú stredu. Niekto sa tešil, niekto nie. Ja som ani nevedela či sa mám či sa nemám tešiť. Mali sme hrať americkú vybíjanú. Náš pán učiteľ nám však ale navrhol niečo iné. Čo? Navrhol nám či by sme si nechceli zahrať florbal. Ja osobne florbal moc nemusím a nijako si ho neviem obľúbiť.

     Keď sme sa po 5-sekundovej rozcvičke rozdeľovali do troch skupín hovorila som si iba jednu vec. Nechcem byť v skupine s nikým dobrým. Nie, že by som tých čo hrajú dobre nemala rada to nie, len keď som s nimi v skupine hrajú iba oni a ja sa nedostanem ani k lopte napríklad vo vybíjanej. Je mi jedno či skupina v ktorej som vyhrá či prehrá, iba si chcem zahrať aj ja. No nepodarilo sa. Tak nič :/

     Keď sme si tak hrali ten florbal niečo sa stalo. Zrazu loptička zmizla. Všetci sme sa pozerali všade hlavne tam kde sme ju videli naposledy. Ale nič. Ako by sa vyparila, zneviditeľnila alebo zastavila čas a odkráčala niekam preč.

     Po dlhých desiatich minútach hľadania stále nič, avšak v hre sa muselo pokračovať a tak sme pána učiteľa poprosili o ďalšiu loptičku. Keď sme sa po telesnej v šatni rozprávali niekto sa opýtal otázku : „Kde asi tá loptička zmizla“. Nikto sa neozval a potom som povedala : „Čierna diera, vieš?!