Športové udalosti

20.01.2020 08:40
Šport

Autor : Natália Zeleňáková, ZŠ Nová Dedinka

Späť na úvod

BEH ZDRAVIA

Dňa 17.9. sa uskutočnilo okresné kolo Behu zdravia v Senci. Zúčastnilo sa 43 žiakov od tretieho až do deviateho ročníka. Podľa kategórií boli trasy dlhé od 600 m až do 1500 metrov. Podarilo sa nám obsadiť aj popredné miesta. L.Vinczeová a N.Gabrišková obsadili krásne druhé miesta. R.Dubrovčák skončil vo svojej kategórií na skvelom prvom mieste.

CEZPOĽNÝ BEH MESTA SENEC

Mesto Senec usporiadalo obvodné kolo cezpoľného behu. Bežalo sa 26.9. Našu školu reprezentovali traja chlapci J.Novák, M.Kovačič, S.Kakaš a tri dievčatá M. Raschmannová, K. Rajzíková a S. Valkovičová. Všetci si odbehli 1500 metrov.

MEMORIÁL JOZEFA MÚČKU

Už tradične, vždy na jeseň organizujeme beh „na kopci“. Tento beh školy usporadúvame na počesť nášho spoluobčana a športového nadšenca pána Jozefa Múčku. V minulosti nám s organizovaním tohto športového dňa veľa pomáhal a preto mu ho každoročne radi venujeme. Deti bežia podľa tried od 200 – 1000 metrov. Behu sa zúčastňujú všetci žiaci školy. Cieľom je dobre si zašportovať a pobudnúť na čerstvom vzduchu.

VYBÍJANÁ

Aj vybíjaná nás prilákala. Dňa 24.10. výber žiakov z tretieho a štvrtého ročníka nás reprezentovali na okresnom kole vo vybíjanej. Žiaci získali štvrté miesto.

FLÓRBAL

Chlapci z druhého stupňa sa 5.11. zúčastnili okresného kola vo flórbale. Obsadili štvrté miesto.

(Natália Zeleňáková, Martina Borušovičová, VIII.A)