Zopár vtipov na rozveselenie

25.10.2019 18:25
Zábava

Autor : Karolínka Zvardoňová, ZŠ Pavla Horova, Bratislava

Späť na úvod



:) Učiteľka dá Jankovi poznámku: "váš syn nič nevie." Otec dopíše: "preto chodí do školy..."


:) Pani učiteľka sa v škole pýta: - Máte v ruke 2 jablka z toho jedno zjete, čo vám ostane v ruke? Dežko sa prihlási a hovorí: - Ohryzok!


:) Na malý statok príde návštevník.

- Dobrý deň, chováte prasatá?

- Áno.

- A čím ich kŕmite?

- Čím asi?Dávame im všetko možné, zvyšky, pomyje, zhnité ovocie.

- Tak to bude pokuta 1000 eur!

- Preboha, prečo?

- Pretože ja som zo Spolku na ochranu zvierat! Sedliak teda zaplatí.

O pár dní sa na statku objaví ďalší neznámy hosť: - Chováte tu prasatá?

- Áno chováme.

- A čím ich kŕmite?

- Čím? - zamyslí sa poučený sedliak - No žena im varí vynikajúce plnené mäsové prílohy, pečie tvarohový závin, deti im dávajú čokoládu. U nás najskôr jedia prasiatka a my až po nich.

- Že sa nehanbíte! To bude pokuta 2000 eur!

- A prečo?

- Pretože ja som z Unicefu. Nemôžeme sa pozerať na to, ako niekto takto môže plytvať jedlom, zatiaľ čo vo svete umierajú tisíce detí od hladu.

Sedliak opäť zaplatí. Za pár dní príde ďalšia návšteva.

- Dobrý deň! Chováte tu prasatá?

- Chováme! - odvrkne vytočený sedliak

- A čím ich kŕmite?

- Nekŕmime ich! Každé ráno im dám po dvacke, nech si kúpia, čo chcú!


:) Idú dva hady po púšti a zrazu sa jeden had pýta druhého: - Počuj, sme my jedovaté? Na to druhý prekvapene odpovedá: - Myslím, že nie, prečo sa pýtaš? - Úúúúf, to mi odľahlo, práve som si hryzol do jazyka.


:) Babka s vnukom pozerajú televíziu a zrazu babka povie: „Eééj, ako tí Šmolkovia vyrástli!“ Na to jej vnuk odpovie: „Nie, babka to je Avatar.“


:) Tri sestry (96,94 a 92 ročné) žijú v spoločnom dome. Jedného večera si najstaršia z nich napustila v kúpeľni na poschodí vaňu. Po tom, ako do nej vkročila, kričí na sestru: - "Chcela som do vane vojsť, alebo z nej vystúpiť?" 94 - ročná setra kričí: - "Neviem, prídem nahor, pozriem sa!" V polovici schodišťa zastane a zvolá: - "Chcela som ísť hore, alebo dole?" Najmladšia sestra popíja pri stole čaj a počúva výkriky starších sestier. Krúti hlavou a zaklope na stôl: - "Musím zaklopať, dúfam, že nebudem taká ako moje sestry..." Potom zvolá: - "Prídem hneď, len sa idem pozrieť, kto klopal..."


:) Idú 3 blondínky na motorke a zastavia na križovatke. Zasvieti červená a hovoria: Jeej, tá je krásna!!! Zasvieti oranžová a hovoria: Tá je ešte krajšia!!! Zasvieti zelená a hovoria: Tá je najkrajšia!!! Zasvieti znova červená a hovoria: Tú už sme videli, tak poďme!!!


:) - Prečo stojí blondínka pred zrkadlom so zavretými očami? - Chcela vidieť, ako vyzerá, keď spí.


:) Ako zabavíte blondínu na celý deň? Sú 3 možnosti… 1.Dáte jej papier kde bude na každej strane napísané otoč. 2.Dáte ju do kruhovej miestnosti a poviete jej nech si sadne do rohu. 3.Postavíte ju pred zrkadlo a poviete jej nech hrá kameň papier nožnice pokým nevyhrá.


:) Blondínka robí test, ktorý pozostáva z otázok a odpovedí "áno nie". Pozerá na papier ... 5 minút ... 10 minút ... potom v náhlom záchvate inšpirácie vyberie z peňaženky mincu a začne vypĺňať test štýlom "Číslo = Áno, Znak = Nie". Za pol hodinu má všetko hotové, zatiaľ čo zvyšok triedy sa ešte potí nad papiermi ... Posledných 5 minút času, a ona zrazu začne v zúfalstve vyhadzovať mincu, mrmlať a strašne sa potiť. Dozerajúci príde znepokojene k nej a pýta sa, čo sa stalo? Ona na to: "Kontrolujem si odpovede a skoro všetko mám zle!"


:) Stretnú sa dve babky a tretia hovorí: „my štyri sme super päťka.“


:) Keď mi kuriér napíše, že mi balík doručí medzi 8:00-17:00, mám chuť mu odpísať, že ho počkám medzi Bratislavou a Košicami.