TOP 10

04.11.2019 15:10
Zábava

Autor : Denis Vereš, ZŠ s MŠ Školská, Kamenná Poruba

Späť na úvod

Začala nám jeseň 2019. Spolu s ňou ruka v ruke prichádzajú dlhé chladné večery. A preto sme si pre vás pripravili zoznam 5 filmov a 5 seriálov, ktoré si užijete.


Top 5 filmov :


5. Angry Birds vo filme 2 

Ďalšie dobrodružstvo našich vtáčat prichádza už po druhýkrát. Môžete sa tešiť na vaše obľúbené postavy Reda, Chucka, Bomba a Krochkáčov, ktorí zistia, že existuje aj tretí záhadný ostrov. Obyvatelia tretieho ostrova predstavujú hrozbu. Ak sa chcú zachrániť, musia sa spojiť dvaja nepriatelia  - Vtáci a Krochkáči .


4. Vieš udržať tajomstvo? 

Romantická komédia o dievčati menom Emma, ktorá pod vplyvom alkoholu a strachu o svoj život povie všetky najtajnejšie tajomstvá svojmu spolusediacemu počas turbelencií. Všetko by bolo v poriadku, keby sa z dotyčného nestal jej nový šéf Jack. Po pár trápnych týždňoch ju pozval na rande, zamilujú sa do seba. Keď sa o tom dozvedia v práci, tak ju ihneď vyhodia . A ako to dopadne?


3. Blíženec 

Akčný triler o Henrym, nájomnom zabijakovi, prenasledovanom tajomným mladým vrahom, ktorý dokáže predpovedať každý Henryho ťah.


2. Pán Maznáčik 

Pán Maznáčik si žije luxusný život. Všetko sa zmení keď jeho majiteľka zomrie a Pán Maznáčik sa ocitne na ulici, kde už nemá svoje luxusné granule a vodu. Dievčatku sa zapáči a zoberie si ho z ulice domov. Dokáže Pán Maznáčik žiť už iba bežný život? 


1. Joker 

Obľúbený komiksový záporak Arthur Fleck sa dočkal vlastného filmu. Pohybuje sa na tenkej hranici reality a šialenstva. Potuluje sa po Gotham City v obleku klauna a bojuje so zlodejmi. Fleck sa prepadá do hlbín depresie a šialenstva a postupne sa mení v zločinca pod menom Joker. 


Top 5 seriálov :


5. Chernobyl

Dokumentárny 5-dielny seriál o jednej z najhorších katastrof ľudstva, ktorá zasiahla veľkú časť ľudstva a má následky až do dnešného dňa.


4. Gravity Falls

 Animovaný seriál vysielaný na stanici Disney Chanel. Seriál je o živote dvoch súrodencov v tajomnom mestečku, kde spoznajú rôzne bytosti a riešia záhady mestečka.


3. Riverdale

4-sériový americký dramatický seriál o živote mladých ľudí na strednej škole a o záhadách mesta, v ktorom žijú.


2. Stranger Things 

3-sériový americký sci-fi seriál o živote detí z 80. rokov a riešení záhad a rôznych nadprirodzených situácií a javov.


1. 13 Reasons Why

Seriál, ktorý sa odohráva na strednej škole, má poučiť o problémoch tínedžerov a o problémoch detí v dnešnej dobe, medzi ktoré patrí šikana, sebapoškodzovanie, psychické poruchy a rôzne iné.


Toto bol náš TOP 10 list filmov a seriálov. Dúfame, že sa vám náš výber páčil.