Basketbal

15.10.2019 15:41
Šport

Autor : Lili Takácsová, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

Basketbal

MBK Rieker COM-therm Komárno

     Počuli ste o tomto basketbalovom klube?

Nie je to možno najznámejší basketbalový klub na Slovensku, ale je veľmi zaujímavé ho sledovať. Začiatok zápasu bol taký nemastný - neslaný. Akoby naši ani nehrali. Rozhodcovia si nevšímali nijaké fauly a môj hnev sa stupňoval. Pri pohľade na pasívnu hru moje športové ego utrpelo porážku. Na tento zápas ma zobrala moja kamarátka Bianka, ako vážne?!?

     Bianka je moja dobrá kamarátka a na basketbal chodí už dva roky. A dnes - 9.10. 2019 sa ma spýtala, či by som nešla s ňou. Išla som veľmi rada. Bolo by to po prvý raz a ako sa hovorí : ,,Všetko sa deje po prvýkrát.“ Bola som zvedavá, ako to dopadne. Povedala mi, že keď idem prvýkrát, prinesiem zápasu určite šťastie. V prvej polovici prehrávali naši 31:43, ale po prestávke to brutálne obrátili. Zrazu bolo 71:59, konečný výsledok - 79:73.

     Na konci zápasu sa každý fanúšik MBK Rieker bál, či protihráči dorovnajú alebo nie. Aj keď sa súperi snažili, nestačilo to a nedorovnali. Všetci sme sa tešili, že naši vyhrali a ktovie, možno som šťastie priniesla. 