Horoskopy

02.12.2019 13:27
Zábava

Autor : Bianka Pulenová, ZŠ Gemerská, Plešivec

Späť na články autora

KOZOROŽEC

Pozveš na svoje narodeniny svojich kamarátov a od svojej najlepšej kamarátky dostaneš také isté ponožky ako od svojej babky, ale nevadí. Môžeš ich darovať svojej sesternici na meniny.

VODNÁR

Niekedy sa necháš uniesť tým, že druhým dávaš nevyžiadané rady. Tentokrát ich ale nebudeš dávať nadarmo, program tvojej triedy na estráde bude naozaj vydarený. Skús si ale vypočuť aj názory ostatných, predídeš tak zbytočným hádkam.

RYBY Keď sa kamarátiš s Rybou, tak sa ani nepokúšaj spýtať, aký darček ti kúpila na Vianoce, lebo bude mlčať ako kapor na tanieri. 

BARAN

Že ešte takmer mesiac do Vianoc? A takisto dlho do zimných prázdnin? Schlaď hormón, netrpezlivosťou čas neurýchliš. Radšej si uvar voňavý čaj a vychutnaj si to čakanie.

BÝK

Býci drú ako býky, ale už môžu aj spomaliť. Nemusí byť vždy všetko na 110%. Dosť sa ešte namakáš v januári pred vysvedčkom :P Radšej si choď dať nabrúsiť korčule.

BLÍŽENCI

Blíženci sa veľmi tešia na vianočnú estrádu, pretože sa milujú ukazovať pred ľuďmi. Keď ale príde na rad ich vystúpenie, takmer ho celé pokazia kvôli tomu, že sa celý čas vychvaľovali.

RAK

Viem, že miluješ leto, slnko a teplú vodu, ale ani zima nie je na zahodenie. Tak už toľko nehundri a priprav si sánky! Tento rok zistíš, že kĺzať sa po zasneženom kopci je ešte väčšia zábava ako plážový volejbal.

LEV

Kde sa objavíš, tam príde slnko. A to je v zimnom období veľmi žiadaná vec! Prežiješ krásne sviatky a prázdniny budú jedna báseň.

PANNA

Tento rok budeš najkrajšia Panna na Vianoce až kým neprídeš k stolu. Taká budeš zaneprázdnená upravovaním svojej vizáže, že si ani nevšimneš, keď celý zemiakový šalát skončí na tvojej tvári. 

VÁHY

Tieto Vianoce kupuj darčeky pre rodinu vopred, aby si neskončila tak ako minulý rok, keď si toľko váhala, že si nakoniec darčeky kupovala na poslednú chvíľu. PS: O tej sviečke už dávno viem.

ŠKORPIÓN

Sviečky, mágia skorých večerov, vône a cinkanie roľničiek – to je presne to, čo máš rád/a. Ani zima ti nevadí. Na toto obdobie sa fakt tešíš a je to na tebe vidieť. Je možné, že takto pohodovo naladený vzbudíš zvýšený záujem u osôb opačného pohlavia.

STRELEC

Ak na Vianoce dostaneš luk a šíp je to dobré znamenie, lebo svojho nepriateľa, ktorý ťa už otravuje veľa rokov, strelíš rovno do zadku. 

Bianka Pulenová, Chiara Lavenová, Liana Lavenová, Nina Horváthová