Vtipovisko

23.11.2022 11:19
Zábava

Autor : Alžbeta Bukovčanová, ZŠ s MŠ J. S. Neresnického, Dobrá Niva

Späť na články autora

Do plného autobusu nastúpi babka, postaví sa k chlapcovi a hovorí: - Chlapče, nemohol by si sa postaviť? - Babka, dobrý pokus, ale toto ja poznám. Ja sa postavím a vy si sadnete. :-)


Na hodine náboženstva farár hovorí o poslednej večeri. Vtom zbadá, že Miško nedáva pozor, a preto sa ho opýta, čo povedal Pán Ježiš? Miško odpovedá: - Jedzte a pite, ja to všetko zaplatím! :-)

Jurko, povedz dve zámená. - Kto, ja ? - Výborne, Jurko. :-) 

Stretnú sa dve myši: -Ty, predstav si, mám nového priateľa, tu mám jeho fotku. -Veď to je netopier ! - A mňa presviedčal, že je pilot. :-)

Kamarát sa chváli pred kamarátom: - Môj 15-ročný brat hrá na klavíri od štyroch rokov. - Fakt ? A nebolia ho ruky ? :-)   

Po dopravnej nehode sa v nemocnici pýta jeden pacient druhého: - Nevideli sme sa už niekedy? - Somár ! Keby sme sa videli, tak by sme tu neboli. :-)

Poštár doniesol list pre babku od vnúčat z Ameriky. -Babka, prišiel vám list z Ameriky, letecky. - Nehanbíš sa mi klamať ? Veď som ťa predsa videla prísť na motorke!

Ide slávny detektív Sherlock Holmes do obchodu na bicykli, oprie ho o múr a na sedadlo pripevní lístok s odkazom : Krádež zbytočná. Sherlock Holmes. Keď sa vráti z obchodu, bicykel nenájde. Zostal iba lístok, na ktorom je napísané: Prenasledovanie zbytočné. Peter Sagan :-)

Mami, môžem mať na Vianoce psa ? - Na to zabudni! Budeš mať kapra ako ostatní.


Pripravil Mgr. Ivana Sklenková