Hlasovanie pre skupinu Eufory

10.02.2020 14:25
Kultúra a umenie

Autor : Štefan Dibdiak, SOŠ obchodu a služieb, Stavbárska, Martin

Späť na úvod

Milý študáci a čitatelia časopisu ATRIUM .

Chcem vám v skratke predstaviť vašich bývalých spolužiakov a zároveň vás požiadať o malú pomoc pre nich. Títo ľudia sa už počas štúdia na SOŠ obchodu a služieb v  Martine začali zaujímať o hudbu a postupne sa streli v martinskej kapele s názvom EUFORY. Momentálne sa jedná o jednu z najlepších kapiel, ktorá na Slovensku komponuje a prezentuje sa v žánri Heavy Metal / Power Metal. Jedná sa o tzv. melodický metal - ktorého predstaviteľmi sú vo svete Helloween, Stratovarius, Hammerfal, Gamma Ray, Blind Guardian....

Väčšina členov kapely EUFORY v určitom období svojho života navštevovala SOŠ obchodu a služieb v Martine – rôzne odbory (hotelová akadémia, informačné technológie, kaderník, kuchár). Kapelu sa rozhodla založiť bubeníčka Mima. Ako bývalí študenti tejto školy sa obraciame na vás s prosbou o pomoc a zároveň s výzvou. Hlasovanie za účasť na veľkom festivale – Československý Rock Fest .

Kapela EUFORY sa presadila v širokom poli cca 50 kapiel uchádzajúcich sa o vystúpenie na veľkom festivale v Brne s názvom Československý Rock fest. Organizátori tohto podujatia v januári 2020 vybrali do užšieho finále desať kapiel spomedzi prihlásených. Jednou z nich je aj EUFORY. Teraz prebieha hlasovanie a podpora fanúšikov za ich účasť. Toto hlasovanie bude prebiehať do 30.4.2020 .

EUFORY koncertujú nielen v Martine a na Slovensku, ale aj v Poľsku či v Čechách. Budeme radi, keď nás podporíte svojim hlasom a umožníte tak predstaviť mladú slovenskú kapelu na veľkom festivale v Brne.

Na podujatí Československý Rock Fest v Brne vystúpia napr. Arakain, Tublatanka, Citron, BSP, Turbo, Vilém Čok, Progres 2, Vitacit, Metalinda, Desmod, Doga, Motorband a ďalší. Samé zvučné mená československej rockovej scény – a jedno miesto na tomto festivale je vyhradené pre víťaza hlasovacej súťaže.

Treba spraviť 3 jednoduché kroky :

1. Na stránke http://ceskoslovenskyrockfest.cz/vyzva-kapel/ dať hlas pre kapelu EUFORY

2. Napísať svoju emailovú adresu

3. Potvrdiť tlačidlo Hlasovať .

Ďakujeme

Linky na zaujimavé stránky a informácie o kapele EUFORY

Web :              https://eufory.sk/

FB :                 https://www.facebook.com/euforyband/

FB Fan klub :   https://www.facebook.com/groups/1685723408412147/

YT Eufory:       https://www.youtube.com/user/Euforyband

Eufory Merch : https://eufory.bandcamp.com/merch

Najnovšie videá EUFORY

Dragon Hearts – LIVE : https://www.youtube.com/watch?v=W5AJ7497WjM

Dancing Star :              https://www.youtube.com/watch?v=lgsgsEX19pY

Fotogaléria k článku