Čo učíme, to aj robíme

Profil školy

SOŠ Pod Bánošom, Banská Bystrica, Pod Bánošom 80, 97411 Banská Bystrica

Späť na školu

Prečo ísť k nám?


Jasné argumenty

1. Skvelé uplatnenie bez ohľadu na to, aký odbor si vyberieš, o uplatnenie sa báť nemusíš. O našich absolventov je záujem a často majú prácu dohodnutú už počas štúdia.

2. Kvalitné zázemie pre prax.  V areáli školy nájdeš stajne, pivovar aj pekáreň. Nech už si vyberieš akýkoľvek odbor, môžeš sa spoľahnúť, že si vyskúšaš všetko, čo budeš v budúcom zamestnaní potrebovať.

3. Zahraničné stáže .V rámci programu Erasmus+ môžeš vyraziť na stáž napríklad do Francúzska alebo Talianska. Získaš nielen cenné skúsenosti, ale aj zážitky na celý život.

4. V škole je živo.  V škole máme kone, psy, papagáje, hady a ďalšie zvieratá, s ktorými budeš dennodenne v kontakte.

5. Odborníci vo výučbe.  Svoje skúsenosti ti budú odovzdávať aj ľudia, ktorí v odbore pracujú. Ukážu ti ako využiť vedomosti v praxi.

6. Prepojenie teórie s praxou.  Len čítaním kníh sa človek odborníkom nestane, preto kladieme veľký dôraz na prax. Získaš ju nielen v areáli školy, ale aj v rôznych podnikoch a prevádzkach v okolí.

7. Vlastný školský internát.  Bývaš ďaleko od školy? Ubytovať sa môžeš v školskom internáte priamo v areáli školy.

8. Brigáda priamo v škole.  Za brigádou nemusíš chodiť ďaleko – môžeš nám pomôcť starať sa o školské zvieratá, s prípravou farmárskych trhov či množstva iných akcií.

9.Kvalitné zázemie pre prax.  V areáli školy nájdeš stajne, pivovar aj pekáreň. Nech už si vyberieš akýkoľvek odbor, môžeš sa spoľahnúť, že si vyskúšaš všetko, čo budeš v budúcom zamestnaní potrebovať.

Fotogaléria k článku
Tagy článku