Vianočná dobročinná akcia „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

01.11.2023 10:40
Spoločnosť

Autor : Viera Helbichová, ZŠ Bernolákova 16, Košice

Späť na úvod

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku a s nimi aj 6. ročník našej už tradičnej vianočnej dobročinnej akcie celoslovenského rozsahu „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok". Poďme spoločne urobiť krajšie Vianoce starkým, ktorí sú umiestnení v domovoch pre seniorov a často sú veľmi opustení a osamelí.

Aj tento rok ich chceme prekvapiť „Krabičkou plnou lásky“. Stačí naplniť krabicu od topánok maličkosťami, ktoré môžu potešiť babičku alebo deduška v domove dôchodcov. Do krabice môžete vložiť niečo voňavé, niečo sladké či slané, niečo na čítanie či na zahriatie, niečo drobné na pamiatku či ručne vyrobené. (Presný obsah krabičky si môžete preštudovať na priložených materiáloch.) Krabičku môžu vyskladať jednotlivci alebo môže spoločnými silami pripraviť jednu krabičku spoločne celá trieda. Nezabudnite, prosím, na milý kreslený či písaný pozdrav, ktorý určite poteší najviac.

Krabičky sa odovzdávajú v termíne 1.11. - 29.11.2023 do kabinetu pani učiteľky Mirky Kucikovej a naši každoroční podporovatelia z Poľova pani učiteľke Albrechtovej.

Koľko lásky sa podľa Vás do krabičky zmestí? ❤️

ZŠ Bernolákova 16