Spoločné stravovanie

07.04.2022 10:16

Autor : Katarína Hartmannová, Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske

Späť na úvod

Nadstavbové štúdium

6421 L

Odbor vhodný pre chlapcov, dievčatá, mužov a ženy, ktorí úspešne zvládli trojročný učebný odbor kuchár, čašník, (kuchár so zameraním na prípravu jedál, obsluhu, alebo pohostinstvo), hostinský a cukrár

Podmienky prijatia: bez prijímacích skúšok

Doklad o dosiahnutom vzdelaní: maturitné vysvedčenie

Profilové vedomosti a zručnosti z predmetov: ekonomika a podnikanie, účtovníctvo a štatistika, manažment, marketing, technika prevádzky, cestovný ruch

Možnosti uplatnenia absolventa: v oblasti riadenia prevádzok spoločného stravovania a cestovného ruchu.

Po získaní predpísanej dĺžky odbornej praxe môže pracovať ako prevádzkar, šéfkuchár alebo hlavný čašník.

Bližšie info: https://sospe.edupage.org/a/nadstavbove-studium?eqa=YmlkPWJsb2c0JndpZD1ibG9nNF9CbG9nXzImYWlkX2Jsb2c0X0Jsb2dfMj0x