List Ježiškovi

03.12.2021 13:15
Vzťahy

Autor : Viliam Leskoviansky, ZŠ Gemerská, Plešivec

Späť na úvod

Milý Ježisko V roku 2021 som zažil veľa dobrých vecí. Napríklad som mal svoje 10. narodeniny a dostal som škrečka. Veľmi som bol šťastný. Prerobili sme si izbu a teraz vyzerá ako nová.

Celé leto sme stále niekde boli. Boli sme sa kúpať na Teplom vrchu. Spali sme v chate dve noci. Vyskúšali sme si nový tobogán. Často som chodil vonka s kamarátmi. Veľakrát sme boli na rybách a veľa sme grilovali.

Kúpil som si novú elektronickú kolobežku, na ktorej som veľa jazdil. Teraz na jeseň som sa stal piatakom a chodím na druhý stupeň. Všetko, čo by som si teraz prial, je šťastie a zdravie. S pozdravom Viliam 

Milý Ježiško!

V školskom roku 2021/2022 som nastúpil do 5. ročníka, tak som sa tešil, aj troška sa bál. Do 5. triedy prišli noví kamaráti a jedno dievča odišlo, volala sa Kamila. Prvý a druhý deň bol taký, že sme si povedali, aké zošity potrebujeme. S novými žiakmi sme sa nerozprávali tri alebo štyri dni. Potom sme sa skamarátili, pýtali sme navzájom zaujímavé otázky. Prišli štyria noví, jeden chlapec a tri dievčatá. Ten chlapec sa volá Sebastian  a dievčatá sa volajú: Flóra, Daniela, Megan. 

Tento rok je troška ťažší, ako minulý. Pokazila sa mi elektronická kolobežka. Oco mi ju zobral opraviť, ale upraviť ju nevedeli, tak vrátili peniaze. Teraz si šporím na nový bicykel, a keď si ho kúpim, tak možno mi vyjde aj nový telefón. Želám si šťastný nový rok a ovládacie auto. S pozdravom Denis Farkas

Milý Ježiško!

Tento rok 2021 bol dobrý preto, lebo som išiel na druhý stupeň. Za celý rok som zažil som veľa zábavy, aj cestoval som veľa. Na narodeniny som dostal veľa darčekov. Potešilo ma, že za vysvedčenie som dostal PC 4 pro. V priebehu roka boli aj ťažké chvíle - napríklad to, že keď som bol  v Chorvátsku, tak sme v mori nevideli takmer nijaké ryby. Ale aj tak so mojím kamarátom chytil veľa rýb. V lete som sa veľa kúpal. V lete som dostal aj nový mobil. Chodil bicyklovať. Dostal som malého psa.

Boli sme aj v Banskej Bystrici a každý deň sme šli na túru. Jedol som každý deň zmrzlinu. Spali sme vtedy v Bratislave u maminej sestry. Bolo tam dobre. V lete som vykopal veľkú jamu, ale nič som v nej nenašiel.

Keď sme išli do školy, prišli nový kamaráti.


Tento rok na Vianoce si želám lego a hru do ps 4 pro . S pozdravom Adam Bence.