8 psov, ktoré vás budú navždy ĽÚBIŤ

06.09.2020 10:35
Vzťahy

Autor : Laura Repková, ZŠ Gejzu Dusíka, Mierová, Galanta

Späť na úvod

Ahojte! Cez leto som sem nič nepridala, pretože som bola veľmi zaneprázdnená :( Tak tu máte aspoň môj názor o psíkoch, ktoré ťa budú navždy veľmi ľúbiť :) Nakoniec príde ten najlepší, tak sa dočkajte :) Ak sa rozhodujete o šteniatku alebo psíkovi/sučke, je tento článok presne pre TEBA!

8. Weimarský stavač

Tento pes je láskyplný, ale nie vždy vás bude poslúchať na slovo. Napriek tomu si s ním užijete veľa zážitkov, ako skoro s každým psíkom z tohto článku :) 

7. Vipet

Vipet je druh Chrta Krátkosrstého.

Jeho tvrdohlavá povaha však kvôli tomu klesá až na siedme miesto. Vipeti sú však veľmi inteligentní a sú veľkí športovci :)

6. Yorkshire Terier

"Jorkšíri" ako sa hovorí, sú psy pre každého. Síce stále mierne pĺznu, ale budú vás milovať :)

5. Border kólia

Všetky typy Border Kólii sú veľmi inteligentné a všímavé. Všimnú si každý váš pohyb, každé vaše gesto. Taktiež sa veľmi jednoducho naučia rôzne psie triky (Na chrbát, sadni, otoč...)

4. King Charless Spaniel 

Tento mierne veľký psík skrýva v sebe veľa lásky a mierumilovnosti. Nie však každý Charless má rád, keď ho hladkáte po hlave!!

3. Zlatý Retriever

"Zlaťáci "sú veľmi šikovný psíkovia.

Nie sú nároční ani na chov do 1-izbového bytu :)

2. Nemecký ovčiak

Títo krásni, poľovnícki psi nielenže vás budú milovať, ale dokonca vás aj ochránia pred útočníkmi! Sú taktiež veľmi všímaví, no nie sú vhodní na chov v byte. Alebo áno? :)

1. Labradorsky Retriever

A je to tu. Dočkali ste sa!

Labrador vás bude naozaj navždy milovať, a to v akejkoľvek situácii. Aj keď ho naštvete :D Kľudne vás doma počká, kým prídete z práce aj od 8:00 do 16:00. Na prechádzky je predsa čas!

Snáď sa vám článok páčil, a dúfam že som vám aspoň trochu pomohla :) Ahojte!