Moja mama

17.06.2022 08:19
Vzťahy

Autor : Petronela Lacušová, ZŠ Tatranská Lomnica

Späť na časopis

Mama je osoba, ktorá nám dala život a vďaka nej sme tu. Je to sprievodca životom. Urobí pre mňa všetko, je to ten najdrahší človek. Moja mama vychováva dve deti, ktorým dala kus svojho srdca. Je veľmi zaneprázdnená. Päť dní v týždni pracuje a niekedy dokonca aj v sobotu. Nechápem, ako sa stíha venovať nám - svojim dvom deťom...

Moja mama je veľmi odvážna. Keďže môj otec pracuje istý čas aj v zahraničí, má to ešte ťažšie, pretože je vtedy na všetko sama. Má ruky, ktoré vedia všetko a je usilovná ako včielka. Keď niečomu nerozumiem alebo neviem niečo nájsť, ona mi vždy vďačne pomôže. Ako keby mala tretie oko.

Rada jej pomáham. Ako normálny teenager jej nie vždy poďakujem za to, čo pre mňa robí, ale aj tak viem, že ma má rada a chápe ma.

Je komunikatívna, môže sa baviť o všetkom a s hocikým, aj s náhodným človekom na ulici. Je naozaj priateľská a jedinečná.

Mama je len jedna, iná nemôže byť, je to prvé slovo, ktoré človek povie, pretože je to tá najdôležitejšia osoba na svete. Bude tu vždy a bude nás podporovať v ťažkých chvíľach. Som naozaj rada, že ju mám.