DOD v našej škole

13.02.2024 20:10

Autor : Andrea Firdová, OA Humenné

Späť na úvod

Počas "Dňa otvorených dverí" sme pre návštevníkov pripravili rôzne otvorené hodiny v podobe podnikových oddelení - administratíva a korešpondencia (písanie všetkými desiatimi prstami), fakturácia a evidencia majetku, všeobecná učtáreň, personalistika, ľudské zdroje. Deviataci mohli nazrieť aj do vydavateľstva Ekonóm, do Ekonóm banky a cestovať mohli s agentúrou Ekonóm travel. Otvorené hodiny anglického jazyka, nemeckého jazyka, ruského jazyka a španielskeho jazyka spestrili tento deň. 

Samozrejme nechýbal stánok s bohatým občerstvením.

Počas tohto dňa sa konal aj futbalový turnaj žiakov ZŠ, ktorý má u nás významnú tradíciu. Ďakujeme všetkým futbalistom, že zabojovali o to najlepšie umiestnenie. Aj keď nie všetci môžu získať prvé miesto, dúfame, že prežili pekný a zábavný deň.

Ďakujeme všetkým deviatakom, ktorí nás navštívili, rodičom, riaditeľom škôl, výchovným poradcom, pedagógom, všetkým návštevníkom, ktorí k nám prišli a tým, ktorí pomohli zorganizovať deviatakov a umožnili im stráviť dopoludnie na našej škole - na Obchodnej akadémii.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​