Top 5

04.06.2019 18:11
Herný svet

Autor : Samuel Dargaj, ZŠ, Malokarpatské nám., Bratislava

Späť na úvod

Vitajte v rubrike, ktorá sa volá Top 5!
V tejto rubrike si vyberiem nejakú tému a na ňu napíšem Top 5 vecí. Tak sa vrhnime do toho!

Téma: Top hry zadarmo na mobil

5. Crossy Road 

Táto hra je veľmi známa a jednoduchá. Máte na obrazovke nejakého panáčika, s ktorým sa musíte čo najďalej dostať. Pritom musíte byť rýchly a vyhýbať sa rôznym prekážkam. Hra mala prednedávnom update, do ktorého pridala hranie dvoch hráčov na jednej obrazovke. Hra vyšla aj v edícií Disney, v ktorom máte len postavičky z rozprávok od Disney. Hrám ju dokonca aj ja! Dokážete prekonať skóre 90?  

                                                       

4. Clash Royal

Clash Royal poznajú všetci. Máte svojich bojovníkov, robíte si svoj deck a bojujete proti ostatným. Ja viem, že väčšina z vás, čo tento článok čítate, máte túto hru, ale tí, čo ju nemajú, tak im to vysvetlím. Na začiatku hry uvidíte plochu, na ktorej hráte a karty, ktoré máte. Vašou úlohou je zničiť čo najviac veží. Hra prešla viacerými update-mi. Ak si túto hru nahráte, tak sa pridajte k nášmu clanu Hate gamers.


3. Pokémon Quest

"Jój, zase tí pokémoni!" povedal som si hneď, ako som ju uvidel. V hre Pokémon Quest  sa stanete prieskumníkom a vašou úlohou je preskúmať všetky zákutia ostrova Pixel. Na začiatku si môžete vybrať jedného pokémona z: Pikachu, Bulbasaura, Charmandera, Squirtl a Evee. Ja som si vybral (jasnačka) Pikachua, ale je to na vás, čo si vyberiete. Hra je jednoduchá, takže sa nemusíte obávať, že prehráte len kvôli tomu, že ju neviete ovládať. 

. 

2. Zombie Catchers

Hra, ktorá urobila z mimozemšťana predátora a zo zombíka chutnú pochúťku v podobe džúsov a sladkostí. Tak o tom je táto hra. Áno, celé je to len o chytaní zombíkov kvôli tomu, aby ste nasýtili hladných ľudí. Proste máte 5 svetov a vašou úlohou je pochytať zombíkov, aby ste ich dali do "mačkárne" (ako tomu hovorím ja) a urobili z nich jedlo. Takže záver: Naozaj sa máme báť zombíkov?   

 

1. Smashy Duo

Zábavná hra, v ktorej zneškodňujete (nielen) zombíkov rôznymi vecami. Máte na výber z 3. módov a z tisícky postavičiek. Hra sa pýši nielen ľahkosťou hrania, ale aj humorom. A aký je to humor? No predstavte si bábätká, ktoré zneškodňujú zombíkov pomocou gumovej kačky. Presne, aj takto môžete hrať.  

Tak, a je tu koniec. Ďakujem, že ste si môj rebríček prečítali a nezabudnite na jednu vec: Zombíci sú padavky!