Hry na stiahnutie

17.10.2019 14:35
Herný svet

Autor : Andrej Medvec, ZŠ Hlavná, Družstevná pri Hornáde

Späť na úvod

                                              Svet počítačových hier

                                                                        Hry na stiahnutie 

Sú asi najobávanejší konkurenti online hier. Síce sú konkurenti, ale aj tak sú menej hrané. A to je škoda, lebo vývojári sa dosť snažia.

Ale online hry sú početnejšie, prístupnejšie a hrávanejšie viac. To sú najobávanejšie fakty pre vývojárov hier na stiahnutie. Ale pre vývojárov online hier to sú naopak práve potešujúce správy.

A tá vojna medzi dvoma tímami vývojárov sa stále koná. A to spôsobom, že obidva stále pridávajú graficky lepšie a časovo náročnejšie hry. Takže hry sú stále lepšie, ale prichádzame o tú najdrahocennejšiu vec na tomto svete: čas. 

Záver: Hry sa zlepšujú, pridávajú, viac hrajú, ale aj mažú. To znamená že počítač používajte menej. Nikto by nemal byť závislý na kove a medi.

Môj názor: Vojna medzi druhmi hier sa stupňuje, a na obetu už padol čas. Mali by sa prestať hrať tak ,,intenzívne“ , ak nechceme byť závislí, tak by sme mali rázne zakročiť. Inak budú hry používanejšie ako napríklad matematika.                                                                               

obrázok zo stránky: https://www.google.sk/search?q=fortnite&sxsrf=ACYBGNQs2jRkOZTW_YJuTGLknHgVd_Nf_A:1571315429737&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGwZOQpqPlAhXID2MBHUApCVAQ_AUIESgB&biw=1365&bih=868#imgrc=RMgyEpxb33o0-M: