ŠTVORROČNÉ ŠTUDIJNÉ ODBORY

Študijné odbory

Stredná odborná škola techniky a remesiel - Műszaki Szakok és Mesterségek Szakközépiskolája, Rákocziho 23, Kráľovský Chlmec, Rákocziho 23, 07701 Kráľovský Chlmec

Späť na školu

MECHANIK ELEKTROTECHNIK

Absolvent je kvalifikovaný pracovník schopný samostatne vykonávať práce pri projektovaní, konštrukcii, výrobe, montáži, ako aj v prevádzke a údržbe elektrotechnických inštalácií a elektrických zariadení.

Zamerania: silnoprúdová technika, informačné technológie, autoelektronika, spotrebná technika, technika budov

LOGISTIKA

Získané všeobecné a odborné zručnosti a vedomosti sú zárukou vykonávania pracovných činností ako napr.: plánovanie potrieb podniku technická príprava výroby riadenie výroby riadenie skladových operácií riadenie obstarávania prijatie, vystavenie faktúry, objednávky, úhrada faktúr výplata miezd účtovanie v podvojnom účtovníctve riadenie predaja riadenie dopravy.

MECHANIK STROJOV A ZARIADENÍ

Absolvent: je kvalifikovaný odborný technický pracovník je schopný samostatne pracovať na: klasických strojoch a zariadeniach,  programovateľných strojoch a zariadeniach.  

Absolvent je schopný samostatne zvládnuť: diagnostikovanie strojov a zariadení,   odstraňovanie porúch strojov a zariadení.

PROGRAMÁTOR OBRÁBACÍCH A ZVÁRACÍCH STROJOV A ZARIADENÍ

Absolvent študijného odboru: vie samostatne naprogramovať činnosti stroja, priemyselného robota podľa technologického postupu výroby súčiastok, ovláda obsluhu klasických strojov a zariadení, ovláda obsluhu a programovanie automatizovaných strojov a zariadení, ovláda prácu na PC, ovláda aplikačný a špecifický software

Fotogaléria k článku