Záver školského roka 2018/2019

28.06.2019 14:42
Zo školy

Autor : Viera Helbichová, ZŠ Bernolákova 16, Košice

Späť na články školy

Vážení kolegovia, milí žiaci!

Končí školský rok 2018/2019. Na dva mesiace sa zavrú školské brány a žiaci i učitelia majú pred sebou zaslúžený dvojmesačný oddych.


Milí žiaci, desať mesiacov ste plnili svoje školské povinnosti a vaša snaha je odzrkadlená vo výsledkoch, ktoré dnes máte pred sebou. Teraz sú pred vami prázdniny, ktoré vám poskytnú oddych a načerpanie nových síl do ďalšieho školského roka.

Prváci, váš prvý rok v škole máte za sebou. Naučili ste sa počas tohto obdobia naozaj veľa. Nie je jednoduché zvyknúť si na školské povinnosti. Môžem povedať, že ste to za pomoci vašich pani učiteliek zvládli výborne. Nech vás usilovnosť sprevádza aj v ďalších ročníkoch.

Taktiež piataci, zvládli ste prvý rok na druhom stupni, čo bolo určite náročné.



Milí deviataci, dnešným dňom ste skončili základnú školu. Opúšťate naše lavice. Každý z vás ide svojou cestou. Čaká vás ďalšie štúdium. Lúčime sa s vami a v mene všetkých učiteľov vám prajeme veľa šťastia. Dúfame, že na roky strávené v našej škole budete mať príjemné spomienky.

Teraz sa obraciam na vás, kolegovia. Chcem podotknúť, že tento školský rok sa urobilo veľa užitočnej a pre školu aj pre žiakov prospešnej práce. Ďakujem vám všetkým za snahu a aktivity.

Slová vďaky a pochvaly patria aj vám, všetkým nepedagogickým pracovníkom. Bez vás by chod školy nebol možný. Všetci si vážime vašu prácu.



Prajem vám príjemné prázdniny.

PaedDr. Mária Blanárová

riaditeľka školy