ČERSTVÉ HLAVIČKY

16.05.2021 12:18
Spoločnosť

Autor : Diana Murínová, ZŠ Dobšinského, Rimavská Sobota

Späť na úvod

Milí rodičia, opätovne sa na Vás obraciame o podporu pri zapojení sa do projektu „Čerstvé hlavičky.“

Vďaka Vám tento projekt od spoločnosti Kaufland Vašim deťom už druhý rok zabezpečuje ovocie a zeleninu. Myslíme si, že tento rok je to ešte dôležitejšie, hlavne prepretrvávajúcu pandemickú situáciu, kedy sú vitamíny veľmi prospešné. Aby sme boli opäť úspešní, je potrebný každý Váš hlas.

Pravidlá hlasovania:Hlasovanie bude prebiehať v termíne od 13.5.2021 do 23.6.2021 na stránke www.cerstvehlavicky.sk.Tento rok bude verejnosť hlasovať len prostredníctvom udeľovania hlasov vybranej škole priamo na stránke www.cerstvehlavicky.sk.Registrácia bločkov tento rok nie je súčasťou hlasovania.

Zo všetkých registrovaných škôl ku konkrétnej našej predajni vzíde z hlasovania jedna víťazná škola. Aby sme zabezpečili spravodlivé podmienky a rovnosť šancí na výhru pre všetky základné školy, budeme pri hlasovaní zohľadňovať aj počet žiakov na danej škole. Poradie škôl bude určené na základe prepočítaného počtu hlasov (počet získaných hlasov za školu v hlasovaní / počet žiakov uvedený pri registrácii školy do programu). Priebežné poradie škôl bude možné sledovať na stránke www.cerstvehlavicky.sk a finálne výsledky hlasovania budú zverejnené 25. júna 2021.Hlasujme každý deň a ukážme silnú spoluprácu a vzájomnú podporu medzi zamestnancami školy, ich žiakmi ako aj rodičmi a priateľmi školy.

                                                                                                                                                                                                                        Ďakujeme