Zimné aktivity školského klubu

17.12.2020 18:26
Zo školy

Autor : Ingrid Lendacká, ZŠ Soľ

Späť na úvod

AHOJTE!

Aj v tomto predvianočnom období sme si v školskom klube naplánovali a aj zrealizovali zaujímavé činnosti.

Na kuchárov:

Kto by nemal rád mafinky?! Sladké a nadýchané mini koláčiky. Aj my sme sa v jedno popoludnie rozhodli, že si ich upečieme. Práca nám išla pekne od ruky, lebo všetci pomáhali, ochutnali, ale sa aj podelili.

Vianočný Art Film Fest:

Piatkové popoludnie v kine s pukancami – super nápad. Škoda len, že sa to momentálne nedá. Tak sme si to trochu prispôsobili. Vyrobili sme si ,,akože“ 3D okuliare, nachystali pukance a pustili dobrý film. Jednoducho, piatkový deň v ŠKD.

Virtuálne potulky po našich jaskyniach:

Košický kraj nás na svojej stránke pozýva na virtuálnu prehliadku Dobšinskej ľadovej jaskyne, tak sme si v školskom klube urobili pohodlie a obdivovali ľadovú krásu. Bola to pre všetkých nová skúsenosť a hlavne pekný zážitok.

Anjelské zdobenie a list Ježiškovi:

Vo vzduchu už cítiť vianočnú náladu. Tak to bolo aj posledné dni v našom klube pred Vianocami. Koledy vyhrávali a my sme si stromček ozdobovali. Vystrihli sme si anjelikov a aj napísali Ježiškovi. Každý napísal alebo nakreslil svoje tajné priania. Veríme, že pošta k Ježišovi došla včas a naše priania budú splnené. Ďakujeme, Ježiško!

Šťastné a veselé prajú družinári a pani vychovávateľka.