Vtipovisko

15.06.2020 17:58
Spoločnosť

Autor : Alžbeta Bukovčanová, ZŠ s MŠ J. S. Neresnického, Dobrá Niva

Späť na úvod

Janko príde domov zo školy a hovorí svojej mame: - Mami, predstav si, dostal som jednotku. - Vážne? - Nie, iba si to predstav!

Janko príde domov a povie ockovi: - Vieš podpisovať žiacku knižku aj potme?

Janko hovorí otcovi: - Včera sa pán učiteľ zaujímal o rodiny žiakov. Ja som mu povedal, že som jedináčik. - A čo na to učiteľ? - Povedal, že chvála Bohu.

Otecko, keď budem taký veľký ako ty, budem môcť robiť, čo budem chcieť? - Veru nie, synak, vtedy už budeš ženatý.

Zápis v žiackej knižke: „Ustavične zle napovedá a výrazne tým zhoršuje priemerný prospech triedy.“

Žiak dostal jednotku z odpovede z geografie. Učiteľka mu povie: - Daj žiacku knižku. Žiak jej povie: - Neviem, kde je. Spolužiak mu povie: - Tak na, tu máš moju.

Pani učiteľka sa pýta žiačky: - Prečo si napísala v slove Bratislava veľké písmeno a v slove Levice malé? - Lebo Bratislava je väčšie mesto.

Pán učiteľ dáva žiakom slovnú úlohu: - Z mesta A vyrazí auto rýchlosťou 150 km za hodinu, z mesta B vyrazí auto rýchlosťou 180 km za hodinu. Kde sa stretnú? Jeden zo žiakov pohotovo zareaguje: - Na dopravnom inšpektoráte, pán učiteľ.

Jožko sa pýta neznámeho pána na ulici: - Ujo, nestratili ste náhodou sto eur? - Vieš, že som stratil ? Našiel si ich? - Nenašiel. Zisťujem len, koľko ľudí dnes stratilo sto eur.

Na horskej chate si pán Gombík pochutnáva na guláši. Tu k nemu príde chatárov bernardín a nejako zvláštne ho pozoruje. - Pán chatár, prečo na mňa ten pes tak zlostne pozerá? - Vy by ste tiež pozerali, keby niekto jedol z vašej misky.


Viktória Špániková