Knihy ma robia šťastnou 😉

22.05.2020 22:02
Zábava

Autor : Bianka Červená, ZŠ Rozmarínová, Komárno

Späť na úvod

KNIHY MA ROBIA ŠŤASTNOU

Pre mňa je kniha ako najbližší priateľ. Dokážem v nej nájsť útechu, keď ma niečo trápi, som smutná alebo je toho na mňa práve veľa. S knihou som sa vždy mohla preniesť do nového sveta. Každý mesiac či každý týždeň som objavovala nové miesta. Prežívala šťastné aj smutné chvíle s hrdinami mojich kníh. Väčšinou vždy pre mňa bola kniha tá, čo mi pomohla zvládnuť niektoré situácie tak, ako som ich zvládla.

Ja preferujem hlavne knihy romány, či napínavé knihy, pri ktorých sa človek dokáže dobre zapotiť😉. Teraz, keď som doma, skúšam využiť svoj voľný čas čo najefektívnejšie. Práve preto, som teraz dočítala trilógiu Selekcia a voľné pokračovanie s názvom Následníčka a Koruna - autorkou je Kiera Cass. Väčšinou čítam knihy, ktoré sú určené vyššej vekovej kategórii. Nie som si istá, prečo je to tak, ale myslím, že tieto príbehy sú viac skutočné - je tam viac reálnych scén a situácií. Ale, keď je kniha až príliš reálna - ani to sa veľmi nepáči, keďže väčšina týchto kníh, ktoré sú písané podľa skutočných udalostí, majú buď tragický koniec alebo veľmi tragické jadro - samozrejme nájdu sa aj knihy, ktoré sú písané podľa skutočných udalostí a nie sú také negatívne.  

P.S.:Nie vždy som bola knihomoľka - prišlo to asi pred rokom 😁 po prečítaní série After - 1.časť už bola sfilmovaná a 2. tiež, premiéru bude mať koncom augusta a veľmi sa na ňu teším. Myslím, že budem v kine v rade stáť prvá. 😉


Páči sa ti článok? Prečítaj si ich viac😃

Sleduj nás na Instagrame (pripravujeme veľa noviniek): https://www.instagram.com/_.rozovinky._/

Sleduj nás na Facebooku: https://www.facebook.com/rozovinky